Autobezitters opgelet! Ben jij handig en wil je besparen op auto onderdelen met behulp van kortingscodes? Dat is tegenwoordig mogelijk. Lees op welke manieren je kunt gebruiken om op deze kostbare onderdelen te besparen! Met de Mister Auto kortingscode krijg jij een leuke korting op jouw auto onderdelen. Wil je weten welke? Lees dan dit complete artikel.

De afgelopen jaren is mobiliteit in Nederland een hot item. Er spelen vele milieukwesties omtrent de mobiliteit, maar het blijft een feit dat veel mensen een auto nodig hebben. Wat veel mensen niet weten, is dat een auto vaak de op één na grootste aankoop in een mensenleven is. Op plek 1 staat, logischerwijs, de aanschaf van een huis. Het kopen van een auto komt echter in veel gevallen op een goede tweede plek. Dit geeft des te meer aan hoeveel geld mensen uitgeven aan de aanschaf van een auto. Dan is de auto alleen nog maar aangeschaft; het onderhoud en de reparaties in de toekomst moeten ook allemaal betaald worden.

De afgelopen jaren zijn de auto’s steeds gecompliceerder geworden. De auto’s beschikken over allerlei ingewikkelde systemen, die logischerwijs ook kapot kunnen gaan. Doordat er steeds meer onderdelen in een auto zijn gekomen, is de kans ook groter geworden dat er dingen kapot gaan in een auto. Dit wordt nog eens versterkt doordat, ten opzichte van bijvoorbeeld 20 jaar geleden, een auto jaarlijks meer kilometers maakt. Meer kilometers betekent een grotere belasting op alle onderdelen en daarmee ook meer en ergere slijtage. Door deze slijtage kunnen onderdelen het voor gezien houden. Wat kan je dan doen? De auto zal toch naar een garage moeten waar de reparatie/het onderhoud wordt uitgevoerd. Bij een reparatie moet de garage wel de benodigde onderdelen aanschaffen. Het is voor een particulier vaak niet duidelijk hoe een garagebedrijf aan deze onderdelen komt. Doordat dit geen transparant proces is, is het voor veel particulieren ook een beetje een grijs gebied. Het is goed te begrijpen dat mensen een beetje achterdochtig worden van dergelijke processen. De transparantie in de automarkt is soms ver te zoeken. Dit is behoorlijk vreemd, omdat er gigantisch veel geld in deze markt om gaat. Enige transparantie zou dus welkom zijn.

Mister Auto

Dat is een van de redenen waarom Mister Auto opgericht is. Met Mister Auto kun je allerlei onderdelen voor jouw auto met korting kopen. Dit zijn allemaal onderdelen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Je weet hierbij direct wat een onderdeel je gaat kosten. Daarnaast weet je zeker dat je de juiste prijs voor een onderdeel betaalt. Mister Auto is opgericht met het besef dat een auto al duur genoeg is. Het is daarom een ideale manier om de kosten van het hebben en het rijden van een auto een beetje in het gareel te houden. Via Mister Auto kan je het volgende regelen:

– Je kan startmotoren met 3% korting kopen;

– Je kan dynamo’s met 3% korting kopen;

– Je kan gasveren met 3% korting kopen;

– Je kan bougies met 3% korting kopen;

– Je kan gloeibougies met 3% korting kopen;

– Je kan bobines met 3% korting kopen;

– Je kan ruitenwissers met 3% korting kopen;

– Je kan motorolie met 3% korting kopen;

– Je kan remblokken met 3% korting kopen;

– Je kan remschijven met 3% korting kopen;

Zoals we hierboven al zeiden, zijn al deze onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Bovenstaande lijst is overigens een zeer complete lijst; het zijn voornamelijk deze onderdelen die vaak kapot gaan in auto’s. Op elk onderdeel krijg je dus 3% korting. Mister Auto biedt echter nog meer; de onderdelen worden snel bij je thuisbezorgd. Hierdoor hoef je niet een onnodig ritje naar een garage of iets dergelijk te maken. Met Mister Auto kan je besparen op de kosten die je aan je auto uit moet geven!