Black Friday 2018

Black Friday (Zwarte Vrijdag) is in de VS de dag na Thanksgiving. In Nederland wordt dat niet gevierd, maar toch maken veel bedrijven reclame voor Black Friday met veel aanbiedingen. Het idee hiervan is dat mensen naar de winkels trekken voor cadeau's voor de feestdagen in december.
Verder lezen

Moederdag 13 mei 2018

Aanstaande zondag is het weer moederdag. Met onze kortingscodes kun je je moeder een mooi cadeautje geven tegen een leuke prijs. Bekijk hier een overzicht met verschillende moederdagaanbiedingen!
Verder lezen

Korting op gas en stroom met energie aanbiedingen!

Vanaf 2018 zal de rekening voor gas en stroom jaarlijks duurder uitvallen. Dit komt door de verhoogde belasting op gas en de ODE. Gelukkig is er een manier om deze kosten zo veel mogelijk te beperken: energie aanbiedingen. Lees hier hoe je profiteert van energie met korting.
Verder lezen

Besparen op je vaste lasten!

Vind je ook alles al duur genoeg? Dan vind je hier een leuk artikel over manieren hoe je kunt besparen in het dagelijks leven! Met een paar zeer handige tips!
Verder lezen

Online shoppen, waarom doen we dat zo graag?

Online shoppen, als we het horen dan krijgen we er meteen zin in, maar hoe komt dat? Als je om je heen kijkt als je in de winkelstraat bent, dan zul je zien dat het steeds minder druk is. Veel mensen kopen online en dat aantal zal alleen maar groeien. Ook staan er veel panden leeg, omdat we steeds vaker online shoppen. Een van de redenen dat we allemaal online willen shoppen is het gemak. Het is namelijk erg eenvoudig en comfortabel om online je bestelling te plaatsen.
Verder lezen