Blog Zomer van 2015, dit beloofd wat!

Zomer van 2015, dit beloofd wat!

Geplaatst door Sophie van kortingscodes.com op 14 juni 2015 om 14:46

Verdorie het is alweer juni. Nu kan ik zeker niet meer die ''dit is het gevolg van kerst'' kaart opgooien als excuus voor mijn aangekomen kilo’s van de afgelopen maanden. Tijdschriften staan weer vol met zinnen als ''is jouw lijf bikini bestendig'' en het warme weer zorgt er voor dat ik delen van mijn lichaam wil laten zien waar ik nu nog niet zo zeker van ben.

Verdorie het is alweer juni. Nu kan ik zeker niet meer die ''dit is het gevolg van kerst'' kaart opgooien als excuus voor mijn aangekomen kilo’s van de afgelopen maanden.
Tijdschriften staan weer vol met zinnen als ''is jouw lijf bikini bestendig'' en het warme weer zorgt er voor dat ik delen van mijn lichaam wil laten zien waar ik nu nog niet zo zeker van ben.

Er moet verandering komen, zeg ik tegen mijzelf. Het moeilijkste is om te beginnen.
In de womens health stond dat 80% van je eten en 20% van de mate waarin je beweegt invloed heeft op hoe je veranderingen doorvoert in en aan je lichaam.

Met andere woorden, ik moet de chocolade laten staan en inruilen voor een gevulde quinoa salade.

Het sporten. Waar ik vroeger nog dacht ''hardlopers zijn doodlopers'' dompel ik me nu als fanatiek sporter. Echter, met die slobberige jogging broek van jaren geleden en dat shirt dat ik heb gekregen tijdens dat sportieve bedrijfsuitje van vorig jaar (waar ik nog wel eens in sport) kom ik natuurlijk niet meer mee weg.

Ik moet iets nieuws hebben. Iets waarmee ik de show steel en me goed in voel. Ik begin bij mijn schoenen. Dit lijkt al een opgave op zich. Zoveel keuze, kleuren en type schoenen. Ik kies voor het type hardloop schoen. Eentje die opvalt en waar ik me comfortabel in voel. Het merk en type schoen van Under Armour, Micro G Mantis spreekt me aan. Slank, vrouwelijk en een rode kleur. Ik ben op zoek gegaan naar een Under Armour kortingscode, deze heb ik gevonden en mijn prachtige schoenen werden kosteloos thuisbezorgd.

Als een echte vrouw horen hier natuurlijk ook bijbehorende work-out kleren bij. Ik ga voor een legging van Heatgear. Met stiekem een klein printje. Want het oog wil ook wat!
Als ik verder kijk besluit ik een tank-top bij de legging aan te schaffen.

Wil ik een kruisband op mijn rug, een laag uitgesneden top of eentje die zich aan mijn lichaam aanpast? Wederom zoveel keuze. Ik kies een top met dezelfde kleur als mijn net aangeschafte schoenen. Een heel setje bij elkaar geshopt. Ik voel me goed. Een nieuw begin bij het verliezen van de verkregen zogenaamde kerst vetjes van 2014. Ik ga beter op mijn eten letten en meer bewegen. Mogelijk gemaakt door het aanschaffen van een top work-out outfit waarin ik mij sportief en vrouwelijk in voel. Nu ook nog een gezond eetpatroon aanhouden. Dit gaat lukken.

Zomer van 2015, dit beloofd wat!

Maryam