Wat komt er in je op als ik vraag naar het meest bekende koop en verkoop forum van Nederlands aard? Juist ja, Bol.com! Het platform dat zich bekend maakte met het blauwe mannetje in de reclames. Eens een blauw mannetje, nu een fenomeen.

Online een platform waar is gedacht aan ieders wil. Oftewel ‘’de winkel van ons allemaal’’
Een beetje krap bij kas en wil je graag van je studieboeken af?
Bol.com biedt de mogelijkheid voor elke bezoeker om zijn of haar producten te koop te zetten.
Met andere woorden: Heb je een verjaardagscadeau gekregen dat je ontzettend kon waarderen (niet echt) sla je slag en gebruik Bol.com als het doorverkoop platform. Misschien maak je iemand anders blij met die labelprinter!

Kortingscodes. Regelmatig zijn er codes beschikbaar waarmee je extra korting kan krijgen op bepaalde producten en/of productgroepen. Het is leuk om deze eens goed in de gaten te houden, dit kan jou namelijk een hoop voordeel opleveren. Deze pagina met Bol.com kortingscodes ben ik tegengekomen, hier verschijnen de meest actuele acties, aanbiedingen en actiecodes.

Bol.com biedt niet alleen mogelijkheden voor de verkopers onder ons, ook wordt er gedacht aan de vergeetachtige klant, de klant die het druk heeft en de klant die even geen inspiratie heeft voor een leuk cadeau.

Voor de vergeetachtige klant maakt het platform mogelijk dat je nog even snel een cadeau kan gaan uitzoeken voor je binnenkort jarige moeder, want: snelle levering. Daar komt bij dat je een simpele klik verwijderd bent van het kopen van een leuk boek of spel bijvoorbeeld. Voordeel: weinig arbeid verrichten voor het gewenste resultaat. Je zoekt iets leuks uit, vult je mandje, klikt op afronden en klaar is Kees.

Het moment dat aanbreekt wanneer je én bent vergeten een cadeau te kopen én het druk hebt en eigenlijk geen idee hebt wát je moet kopen voor je geliefde moeder is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig zijn daar dan de vele suggesties die gedaan worden door het platform. Want wat blijkt, er is keus uit meer dan 900.000 artikelen! Dus laat je bedienen door bol.com en maak jezelf en anderen in een muisklik blij!