Je eerste tas koop je wanneer je naar de brugklas gaat. Een bewuste aankoop, gekocht met het geld van je ouders. Een tas bedoelt voor al je boeken die je nodig had voor de vele vakken die je moest volgen op school. Eenmaal in de derde klas wanneer je bent uitgekeken op je schooltas en zoek je eigenlijk iets anders, maar wat?

Je eerste tas koop je wanneer je naar de brugklas gaat. Een bewuste aankoop, gekocht met het geld van je ouders. Een tas bedoelt voor al je boeken die je nodig had voor de vele vakken die je moest volgen op school. Eenmaal in de derde klas wanneer je bent uitgekeken op je schooltas en wanneer hij beschadigd is van alle zware dingen die je moest meenemen en sporadische lekkage van een vulpen of pakje drinken besluit je dat je stap tot de wereld van de adolescenten, dit uit zich in het zelfstandig kiezen van een nieuwe tas. Een tas die aangeeft tot welke type jij hoort binnen het leven van de middelbare school. Een tas met handvat dat schuin over je schouder werd gedragen liet een soort nonchalante houding zien. Als meisjes zijnd wilde je graag wat meer flair. Een iets te mooie handtas die je in een hand kon houden. Iets minder praktisch maar wel mooi. En daar ging het natuurlijk om op de middelbare school.

Wanneer je gaat studeren ga je weer terug tot de zogenaamde back to basic. Een goede rugtas is vereist. De boeken waar je eerder aan gewend was zijn nu in mindere mate, maar veel dikker en zeker veel duurder. Echter nu wel betaald door je eigen loontje die je verdient als student. On the side heb je een chique tas die je zo nu en dan kan meenemen als je uit eten gaat met vrienden of je ouders. Het tijdperk breekt aan waarbij je waarde hecht aan een variëteit aan tassen. Eentje voor elke gelegenheid. Na je studententijd wil jij je graag als volwassen profileren. Geen studentikoze rugtasjes met kekke printjes. Je hecht waarde aan kwaliteit en een mooie afwerking. Op het werk wil je niet herkend worden als die stuko die net student af is en enorm graag serieus genomen wil worden. Wederom is je tas keuze dus voor je gevoel bepalend voor je voorkomen. Een mooie aktetas is eentje die je uitkiest wanneer je een baantje hebt op kantoor. Documenten kunnen hier in bewaart worden, het staat trendy, je kan het op meerdere manieren dragen én het is natuurlijk een uniseks tas.

Naast het bewust vervangen van je tassen komt daar natuurlijk ook iets heel anders van pas. Je portemonnee! Die klittenband portemonnee waar je spaarzegels van vorig jaar nog ergens bewaart en zo nu en dan pasjes in vindt waarvan je het gebruik niet meer herkend is ook toe aan vervanging. Want, zoals de zeggen, de portemonnee maken de man.. vrouw. Om een keuze te maken in portemonnees en tassen kan je op de site van Bagazoo zeer aantrekkelijke aanbiedingen vinden of gebruik maken van Bagazoo kortingscodes, bekijk hier het meest actuele overzicht acties, aanbiedingen en kortingscodes. Naast deze aanbiedingen is er een breed assortiment in verschillende soort tassen en portemonnees. Dit is voor zowel de man als de vrouw. Een breed scala aan keuzes waarin jij met je portemonnee en tas een statement kan maken. Een statement waarin je zegt, dit ben ik. Of gewoon lekker niets aantrekken van wat dingen over je zeggen en de mooist tas uitkiezen die je kunt vinden op de site. Want die mogelijkheid is er helemaal!