kortingscodes Ducktypen

Over Ducktypen

Heb je wel eens gehoord van Ducktypen? Dit is een super leuke typecursus voor kinderen. De meeste kinderen kennen Donald Duck en de volwassenen kennen hem zeker! Vanaf nu kunnen de kinderen samen met Donald Duck en al zijn vriendjes en vriendinnetjes leren typen. Het stimuleert en motiveert de kinderen om deel te nemen aan de typecursus. Er zijn namelijk erg veel leuke spelletjes die nu gespeeld kunnen worden waardoor kinderen snel leren typen. Ze leren zelfs om blind te typen. Je kunt de Ducktypen cursus per jaar bestellen. Er kan voor de standaard versie of premium met extra's worden gekozen. Het is ook erg interessant om de family cursus te kiezen, want dan kunnen twee kinderen een premium cursus volgen met een mooie korting. Het zou ook kunnen zijn dat je lid bent van het weekblad Donald Duck en dan kun je ook een mooie korting krijgen om deze cursus te volgen.

Voordelen Ducktypen

Kinderen groeien op met de laptop en typen gaat vaak vanzelf. In het begin zullen ze spelletjes spelen en als ze eenmaal letters en cijfers leren op school, kunnen ze ook daarmee op de computer weer verder vooruit. Maar je kunt hier ook al op inspelen en thuis aan de slag gaan om je kinderen de vaardigheden aan te leren. Kinderen kunnen namelijk snel leren typen met Ducktypen en dat gaat allemaal spelenderwijs. Kinderen leren omgaan met de computer en ze zullen het allemaal als een spelletje zien. Hierdoor leren de kinderen de letters kennen en ze zullen dingen na typen en op deze manier leren ze meer controle te krijgen over het toetsenbord en hoe vaker ze oefenen, des te sneller ze kunnen typen. Het is goed dat je het daarom met je kinderen gaat oefenen, zodat zij zich alvast voor kunnen bereiden op de toekomst. Voor kinderen is Ducktypen een leuke bezigheid en zo zijn ze ook nuttig bezig aan de computer. Ze kunnen er namelijk iedere keer weer wat van leren en je ziet ze snel vooruit gaan.

Online leren typen voor kinderen

Voor kinderen is het goed dat ze leren typen en snelheid kan daarin ook van belang zijn. Als kinderen namelijk weten waar de toetsen zitten, kunnen ze ook blind leren typen en zo kunnen zij tijdens de online Ducktypen cursus snel vorderingen maken. Kinderen kunnen alles op een speelse wijze leren en daarom zit er geen moeten achter, kinderen zullen het als een spel zien en vinden het daardoor ook leuk om te doen. Het is daarom goed dat je nu kiest voor Ducktypen en met de kortingscode gaat zien hoeveel geld je kunt besparen. Als je het idee hebt dat het tijd is om voor je kinderen een online typecursus te kiezen, dan kun je nu Ducktypen aanschaffen en op deze pagina de kortingen bekijken.

Kortingscode Ducktypen

Een kortingscode van Ducktypen kun je bij ons vinden en direct gebruiken. Het zou kunnen zijn dat je een korting hebt gezien die wij nog niet op de site hebben staan. Geef hem dan aan ons door, zodat wij de kortingscode online kunnen plaatsen, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Kom er vandaag achter hoeveel geld jij kunt besparen als je nu voor Ducktypen kiest. Kinderen kunnen er veel van leren en daarom is het goed dat je nu voor de cursus gaat kiezen. Volg de cursus samen met de kinderen, want zo kun je samen spelenderwijs nog sneller leren typen. Ook blind typen behoort tot de mogelijkheden en kan nu samen met de kinderen geleerd worden. Pas onze kortingscodes toe en jij gaat er echt je voordeel mee doen, veel geld besparen en je kinderen voorbereiden op hun toekomst. Spelend leren, ook daarvoor kan de computer worden ingezet.


Hier vind je alle kortingscodes en acties van Ducktypen. We hebben het internet grondig onderzocht om zo de nieuwste en beste kortingen voor je te plaatsen. In oktober zijn er veel kortingscodes die te gebruiken zijn bij diverse online winkels. Dus voordat je bij Ducktypen iets wil bestellen, check eerst op Kortingscodes.com of er nog een actie te vinden is! Als er even geen kortingscodes beschikbaar zijn voor Ducktypen, proberen we alsnog een overzicht te geven van lopende acties.
Lees meer over Ducktypen
 • !?actieaanbieding

  Scholen kopen het Ducktypen programma extra voordelig!

  Vraag hier je offerte aan!

 • !?actieaanbieding

  Leer razendsnel typen met DuckTypen!

  Maak een keuze uit verschillende pakketten en leer jouw kinderen op spelenderwijs razendsnel typen met 10 vingers

 • !?actieaanbieding

  Ook voor dyslexie is er DuckTypen!

  Heeft jouw kind ook last van Dyslexie, met dit pakket kan jouw kind nu ook kennismaken met het blind typen!

Verlopen kortingscodes Ducktypen

 • Verlopen: €30,- korting op een premium cursus! | Kortingscode: Premium30
  verlopen op 31 oktober 2016
 • Verlopen: Ducktypen kortingscode van €20,- op een basic cursus! | Kortingscode: Basic20
  verlopen op 31 oktober 2016
 • Verlopen: €35,- korting op een premium Ducktypen typecursus pakket! | Kortingscode: Typediploma2016
  verlopen op 31 mei 2016
 • Verlopen: € 10,- korting op het premium pakket! | Kortingscode: DUCKTYP10
  verlopen op 22 mei 2015
Toon meer kortingscodes

Praat mee over Ducktypen

Heb je een vraag over Ducktypen? Laat deze dan hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!