Weg uit de drukte die je je leven noemt. Genieten. Soms moet je daar nog weer even de definitie van opzoeken. Want ’s avonds of in het weekend op de bank je Netflix series voort te zetten is natuurlijk niet het échte genieten.Je hoort die standaard uitspraken “weg uit de sleur’’ of “even uitwaaien’’. Niet voor niets wordt dit zo vaak gezegd onder je collega’s/vrienden.

Weg uit de drukte die je je leven noemt. Genieten. Soms moet je daar nog weer even de definitie van opzoeken. Want ’s avonds of in het weekend op de bank je Netflix series voort te zetten is natuurlijk niet het échte genieten. Je hoort die standaard uitspraken “weg uit de sleur’’ of “even uitwaaien’’. Niet voor niets wordt dit zo vaak gezegd onder je collega’s/vrienden.

Iedereen heeft het druk en voor echt genieten moet je tijd vrij maken. Een dagje weg maakt nog niet helemaal dat gevoel van stress en drukte goed. Je moet er even tussen uit, een paar dagen. Een paar dagen waar jij je niet druk hoeft te maken of je werkkleren wel op tijd gewassen en gedroogd zijn, waar je geen aandacht hoeft te besteden aan je druk bezette agenda en waar je impulsieve gevoelens weer het hoogtij mogen vieren. Omdat je natuurlijk wel aan je werk gebonden bent kan je niet zomaar een vakantiehuis gaan zoeken in Dubai, tevens heb je ook niet de multiplier aan staan op je bankrekening waardoor je ook rekening moet houden met het budget.

Je bent opzoek naar een serene omgeving, waar je alles kan loslaten maar toch binnen Nederland blijft en op de centen kan letten. Iets tropisch in eigen land. Met sauna, zwembad en vele andere faciliteiten. Center parcs biedt deze uitkomsten en sluit volledig aan op de wens van de klant die eens even lekker wil relaxen. Even helemaal weg. Je besluit om toch maar eens te kijken op de plenty websites die deze accommodatie aanbieden. Phoe… de prijzen vallen niet echt mee. Het is toch duurder dan je in eerste instantie gedacht had. Je besluit toch om het te doen, tijdens het afrekenen zie je de tekst met kortingscode/promotiecode staan. Je vraagt je af wat dit inhoudt.

Tijdens de speurtocht op internet kom je verschillende websites tegen die kortingscodes aanbieden. Zo ook van Centerparcs. Je bezoekt de website van Kortingscodes.com, je kopieer een kortingscode en krijgt maar liefst €30,- korting. Toch een heerlijk gevoel. Jouw eerste biertjes zijn verdiend. Ik wil jullie deze korting niet onthouden dus wanneer je op zoek bent naar korting voor Centerparcs klik dan hier voor de laatste aanbiedingen en wanneer je geluk hebt een kortingscode.

Na een paar dagen rust kan je er weer helemaal tegen aan en heb je het woord genieten voor je zelf kunnen herdefiniëren.