kortingscodes GWK Travelex

Over GWK Travelex

Wanneer je besluit om naar het buitenland te gaan kun je met het volgende probleem zitten: je moet met ander geld betalen dan met de euro. Een goed alternatief hier voor is om van te voren geld te bestellen bij GWK Travelex. Wanneer je geld besteld kun je vervolgens je geld ophalen bij een van de 51 vestigingen in Nederland. Het voordeel van het van tevoren bestellen van geld bij GWK is dat je extra voordeel krijgt dan wanneer je besluit om het op het laatste moment ter plekke te doen op bijvoorbeeld het vliegveld. Wanneer je naar een land gaat waar het gebruikelijk is om met een creditcard te betalen en je beschikt niet over een eigen creditcard, dan kan je bij GWK Travelex eenvoudig een prepaid creditcard aanvragen en deze opwaarderen. De Cash paspoort is in meerdere valuta's te verkrijgen. Als je bijvoorbeeld naar Londen gaat kun je een bestellen voor de Britse pond.

Korting bij GWK Travelex!

Door online je geld te bestellen krijg je korting. Een korting die je kunt verwachten is dat je 0% provisie betaald over het bedrag dat je besteld. Maar daarbij krijg je het geld ook tegen het gunstige wisselkoers dat mogelijk is.

GWK Travelex wisselkoers garantie!

Wanneer jij geld online besteld om op te halen bij een van de vele vestigingen, en je haalt dit een dag later op en het blijkt dat je die dag het geld voordeliger kon krijgen dan berekend GWK Travelex je het gunstigste wisselkoers. Maar wanneer jij op maandag besteld en je haalt het woensdag op en blijkt dat de wisselkoers minder gunstig voor je is dan behoud je natuurlijk de wisselkoers koers van maandag. Dit is een leuke service van GWK Travelex.

Kortingscodes voor GWK Travelex!

Wij houden elke leuke actie of kortingscode voor je bij en zullen deze altijd plaatsen op onze website. Wanneer je iets wilt bestellen of geld wil wisselen kijk dan eerst altijd even op onze website of er iets voor je bij zit, waardoor je extra kunt besparen op het wisselen van geld of andere acties.

Op de hoogte blijven van de laatste acties!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste kortingscodes voor GWK Travelex meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste acties.


Hier vind je alle kortingscodes en acties van GWK Travelex. We hebben het internet grondig onderzocht om zo de nieuwste en beste kortingen voor je te plaatsen. In september zijn er veel kortingscodes die te gebruiken zijn bij diverse online winkels. Dus voordat je bij GWK Travelex iets wil bestellen, check eerst op Kortingscodes.com of er nog een actie te vinden is! Als er even geen kortingscodes beschikbaar zijn voor GWK Travelex, proberen we alsnog een overzicht te geven van lopende acties.
Lees meer over GWK Travelex
  • Helaas, we hebben voor de maand september nog geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes GWK Travelex

  • Verlopen: Profiteer van een gunstige koers en 0% commissie!
    verlopen op 31 december 2016
  • Verlopen: Cash Passport Prepaid MasterCard Bestellen!
    verlopen op 31 december 2016
Toon meer kortingscodes

Praat mee over GWK Travelex

Heb je een vraag over GWK Travelex? Laat deze dan hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!