Het uitzoeken van de trends die jouw persoonlijkheid het beste weergeven in je huis en interieur is een complex proces en attentie voor detail is van groot belang in de zoektocht naar de perfecte meubels – of je nu voor voor jezelf op zoek bent of een cadeau voor iemand anders. Check Voga.com voor heel veel inspiratie! Herken jij jezelf ook in deze verschillende types?

Er valt veel te zeggen over de connectie tussen onze meubels en onze persoonlijkheid. Het uitzoeken van de trends die jouw persoonlijkheid het beste weergeven in je huis en interieur is een complex proces en attentie voor detail is van groot belang in de zoektocht naar de perfecte meubels – of je nu voor voor jezelf op zoek bent of een cadeau voor iemand anders.

Kerstinkopen doen kan chaotisch en intens zijn. Het is niet eenvoudig om precies te vinden wat je zoekt. Zelfs de meest ervaren design liefhebbers en stijl goeroes kunnen hier moeite mee hebben. Om je te kunnen navigeren tussen de eindeloze mogelijkheden, hebben wij een onmisbare Kerstmis gids gecreëerd om te helpen beslissen welke meubels het best passen bij jouw persoonlijkheid.

HET UITDAGENDE TYPE
Je kiest ervoor om de aandacht te vestigen op jouw stijl en te genieten van je verbeelding door gebruik te maken van extravagante vormen en heldere kleuren. Je hebt er bewust voor gekozen om niet toe te geven aan het gebruik van pastel kleuren en bent altijd op zoek naar een meubel dat meteen opvalt zodra je een ruimte binnenloopt.

HET MYSTERIEUZE TYPE
Jij bent een beetje mysterieus. Niemand kan raden hoe je werkelijk bent en jij houdt dat graag zo. Je bent charismatisch en bent uitgegroeid tot een specialist in het creëren van een elegante en verfijnde look. Je stijl geeft niet veel weg van je persoonlijkheid. Je vindt het belangrijker dat je interieur er elegant uitziet en een blijvende indruk achterlaat.

DE HUISMUS
De Huismus vind het heerlijk om in het weekend lekker weg te kruipen op de bank met een dekentje onder het genot van favoriete televisieprogramma’s. Zij vinden comfort en warmte van groot belang! Warme tinten en grote, comfortabele loungebanken kunnen teruggevonden worden in het interieur van de Huismus.

DE INDUSTRIEEL
De industrieel houdt van technologie en rauwe materialen. In het huis wordt veel gebruik gemaakt van pijpen, metaal en onbewerkte bakstenen muren. De industrieel houdt er van om oude dingen nieuw leven in te blazen en wordt gemotiveerd door de prachtige aestetische vormen.

Bij VOGA.com vindt je een overzicht van meubels die perfect bij jouw persoonlijkheid passen. Momenteel zijn onze designs tot wel 90% voordeliger! Bekende designs als de DSW stoelen, Artichoke lamp en de prachtige Egg chair kunnen van jou worden voor een fractie van de prijs!

Kortom wil jij genieten van een hoop korting op nieuwe designs? Check dan snel de kortingspagina Voga.com!