“Home is where the heart is” een zin die zijn inhoud heeft verloren. Een zin die te pas en te onpas wordt gebruikt. (Lees: nummer 1 opdruk op woonartikelen zoals kussens, mokken etc.) Wanneer je goed de inhoud van deze zin tot je neemt is het een zin die nogal wat waarheid bevat. Het verteld iets over jezelf, hoe je bent en wat je inspireert. Bekijk het maar eens goed!

“Home is where the heart is” een zin die zijn inhoud heeft verloren. Een zin die te pas en te onpas wordt gebruikt. (Lees: nummer 1 opdruk op woonartikelen zoals kussens, mokken etc.)
Wanneer je goed de inhoud van deze zin tot je neemt is het een zin die nogal wat waarheid bevat.

Je komt thuis na een dag werken, je ploft op de bank en neemt je huis en de inrichting van je huis nog eens tot je. Je hebt wel van die types die om de drie maanden hun huis veranderen, dat zou zogenaamd goed zijn voor de feng shui in het huis. Jij bent niet zo’n type. Maar je bent nu eigenlijk toch wel uitgekeken op die Ikea kast die half Nederland heeft, om maar niet te spreken over dat salontafeltje dat nog bij de inboedel van je studententijd hoort. Als je verder kijkt valt je op dat je hele inrichting niets over jou zegt. Het doet niet zoveel met je.

Je vraagt je af, moet dat ? Ga ik mijn geld spenderen aan iets waarvan ik denk dat het iets over me moet zeggen? Zo wil je het niet interpreteren, je zou wel graag wat verandering in je inrichting willen zien.Dat je echt thuis kan komen in het huis dat je volledig naar jouw smaak hebt ingericht. Eigenlijk zou je een beetje dat appeltaart gevoel willen hebben in huis, met een retro randje.

Je doet inspiratie op uit dat cafeetje dat schuin tegenover je huis staat. Zo’n café dat zich typeert met een woonkamersfeer en hier en daar een industrieel tintje.Zeer inspirerend en een keer wat anders. Je maakt een begin bij het weggooien van de spullen die te “mainstream” zijn. Je wil iets bijzonders in huis, iets wat anderen niet hebben. Iets wat je naar eigen gelang kunt creëren en daarmee kunt zeggen, dit ben ik! Na wat rond zoeken vind je fantastische meubels bij IKK meubels.
Precies gemaakt voor waar jij naar opzoek bent. IKK is er voor de brocante, vintage, retro, industriële of tijdloze meubels.

Regelmatig verschijnen er kortingscodes op het internet. Ik heb even voor jou gespeurd en deze IKK kortingscodes ben ik tegen gekomen. Check ze hier!

Je kijkt eens rond in de huiskamer en ziet links van de keuken een prachtig hoekje voor een kastje. Echter is het een kleine ruimte en vraagt je af of zo’n meubelstuk van IKK daar in zou kunnen passen. Het antwoord: IKK kan het meubelstuk voor jou op maat maken, zelfs de kleuren zijn aanpasbaar! Thuis is waar het hart ligt. In je eigen inrichting met je eigen smaak en maakbaarheid, waar jij jezelf bent.