Naar lang wachten komt Amazon nu ook met een Nederlandse versie op de Duitse Amazon. Uiteraard kon je hier altijd al jouw favoriete producten bestellen maar nu heb je de keuze om boven in het ‘talenmenu’ te kiezen voor een Nederlands vlaggetje! Lees hieronder wat Amazon jou allemaal te bieden heeft zoals het gebruik van Amazon kortingscodes, acties en aanbiedingen!

Naar lang wachten worden we dan eindelijk beloond, Amazon komt nu ook met een Nederlandse versie op de Duitse Amazon. Uiteraard kon je hier altijd al jouw favoriete producten bestellen maar nu heb je de keuze om boven in het ‘talenmenu’ te kiezen voor een Nederlands vlaggetje!

Eindelijk in eigen taal!

Voorheen was het niet mogelijk om via de Duitse versie van Amazon je producten te bestellen in het Nederlands. Dat is gelukkig nu verleden tijd, er zijn inmiddels miljoenen producten voorzien van een Nederlands productnaam en beschrijving. Daarnaast zal je bij een bezoekje aan Amazon zien dat ook het navigatiemenu is het Nederlands is, heel erg fijn!!

De opmars van Amazon!

Amazon is niet voor niets een bekende naam aan het worden. Door een enorm assortiment van miljoenen producten in alle leeftijdscategorieën, zeer scherpe prijzen en een uitmuntende service is wat Amazon zo bijzonder maakt. Deze internet gigant groeit en groeit en is inmiddels flink aan de weg aan het timmeren in Europa. Uiteindelijk zal er ook een Nederlandse versie van Amazon verschijnen. De website is al wel actief al is het alleen mogelijk om hier e-books bestellen. Via de Duitse variant is zijn er miljoenen producten te bestellen en doet ons denken aan de webshop met ‘het dikke mannetje in het blauw’. Er is serieuze concurrentie in opmars! De voorwaarden zijn met elkaar te vergelijken, echter rekent Amazon geen verzendkosten maar daar in tegen duurt de levering 1 dag langer dan de verzending bij de welbekende webshop gigant. Uiteraard eens de moeit waard om het eens te ondervinden.

Korting bij Amazon!

Waar veel wordt geshopt wordt ook gestrooid met korting. Wil jij nog goedkoper winkelen bij de Duitse variant van Amazon? Bekijk dan eens deze kortingspagina van Amazon. Je vindt op deze pagina verschillend acties, aanbiedingen en regelmatig een Amazon kortingscode. Wanneer je de kortingscode invult in het bestelproces zal de korting automatisch met het totaal bedrag worden verrekend. Het voordeel door gebruik te maken van deze codes is dat je per bestelling enkele tot tientallen euro’s bespaart, dat wil toch iedereen?! Daarnaast vind je ook een Sale pagina met leuke koopjes tegen extreem lage prijzen. Tijdens de Black Fryday periode is het helemaal gekkenhuis! Wil jij op de hoogte gehouden worden van de beste acties van Amazon, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele korting!