kortingscodes Kindred Spirits

Kindred Spirits
kortingscodes voor oktober

Over Kindred Spirits

Kindred Spirits is een lifestyle merk ontstaan en gevoed door het verlangen om de wereld te ontdekken. Hun kwaliteitsproducten zijn geinspireerd op de reizen die zij hebben gemaakt en alle bijzondere mensen die hun paden hebben gekruist.

In 2010 zijn ze hun droom gestart met Kiboots, bekend van de unieke one-of-a-kind kilim boots. Inmiddels is Kiboots uitgegroeid tot het lifestylemerk Kindred Spirits en verkopen zij ook andere schoenen, tassen, accessoires en interieur accessoires zoals tapijten en kussens.

Eigenaren Jovanna en Martijn worden gedreven door vakmanschap om unieke producten te creëren en alle invloeden die op hun pad zijn gekomen te delen in kwalitatief goede ontwerpen. De focus ligt op het gebruiken van authentieke en ambachtelijke materialen, die met zorg worden uitgekozen, net als de mensen die de producten maken. De handgemaakte items worden duurzaam geproduceerd in hun eigen atelier in Turkije.


Hier vind je alle kortingscodes en acties van Kindred Spirits. We hebben het internet grondig onderzocht om zo de nieuwste en beste kortingen voor je te plaatsen. In oktober zijn er veel kortingscodes die te gebruiken zijn bij diverse online winkels. Dus voordat je bij Kindred Spirits iets wil bestellen, check eerst op Kortingscodes.com of er nog een actie te vinden is! Als er even geen kortingscodes beschikbaar zijn voor Kindred Spirits, proberen we alsnog een overzicht te geven van lopende acties.
Lees meer over Kindred Spirits
  • Helaas, we hebben voor de maand oktober nog geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes Kindred Spirits

  • Verlopen: Gratis paar Kindred Spirits sokken t.w.v €19.95,-
    verlopen op 28 februari 2018
  • Verlopen: Gratis verzending | Kortingscode: nlfreeshipping
    verlopen op 28 februari 2018
Toon meer kortingscodes

Praat mee over Kindred Spirits

Heb je een vraag over Kindred Spirits? Laat deze dan hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!