kortingscodes Klein flesje wijn

Klein flesje wijn
kortingscodes voor november

Over Klein flesje wijn

Een ontzettend goed idee! Ken je het probleem wanneer jij de enige bent die rode of witte wijn drinkt maar geen zin hebt om direct een grote fles wijn open te trekken? Wanneer jij je hierin herkent is dit de webshop voor jouw. Je kunt hier kleine flesjes wijn bestellen, zowel rode als witte wijn. De inhoud van deze kleine flesjes is 37,5cl dit staat gelijk aan een halve fles wijn van reguliere grootte. Je kunt hier ongeveer 2 á 3 glazen uit halen. Afhankelijk van de grootte van het glas. Het is ook mogelijk om met een klein flesje te beginnen om te zien of de wijn naar wens is. 80% van de wijnen die ze hier verkopen zijn ook in grote flessen te verkrijgen.

Een diner met meerdere gangen?

Heerlijk tafelen met je vrienden is een ideale bezigheid! Stel je eens voor dat je een diner hebt voorbereid met meerdere gangen. Bij elke gang wil jij een bijpassende wijn schenken, een klein flesje wijn is hier een perfecte oplossing voor. Heb je deze plannen in je hoofd dan wens ik jullie alvast een gezellige avond!

Korting op kleine flesjes wijn!

Ben jij gecharmeerd van de kleine flesjes? Wij raden jou aan voordat je een bestelling plaatst, eerst een kijkje te nemen in het overzicht op deze pagina. Het voordeel dan je kunt pakken met een Klein Flesje Wijn kortingscode kan gauw oplopen tot een aantal euro's per flesje. Makkelijk verdiend, toch?

Cadeautje?

Heb jij een verjaardag of een ander feestje maar weet je niet wat jij diegene moet geven? Denk eens aan een leuk samengesteld pakket met verschillende kleine flesjes wijn. Wit, rood of mousserend je vindt het hier allemaal. Onder het kopje relatiegeschenken vind je leuke pakketten die al zijn samengesteld!

Dat iedereen maar goed mag genieten van een heerlijk glas wijn! Santé!


Hier vind je alle kortingscodes en acties van Klein flesje wijn. We hebben het internet grondig onderzocht om zo de nieuwste en beste kortingen voor je te plaatsen. In november zijn er veel kortingscodes die te gebruiken zijn bij diverse online winkels. Dus voordat je bij Klein flesje wijn iets wil bestellen, check eerst op Kortingscodes.com of er nog een actie te vinden is! Als er even geen kortingscodes beschikbaar zijn voor Klein flesje wijn, proberen we alsnog een overzicht te geven van lopende acties.
Lees meer over Klein flesje wijn
  • Helaas, we hebben voor de maand november nog geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes Klein flesje wijn

  • Verlopen: 5% korting op alle wijnen! | Kortingscode: Moederdagkorting
    verlopen op 8 mei 2016
  • Verlopen: Moederdag mini proeverij met korting!
    verlopen op 8 mei 2016
Toon meer kortingscodes

Praat mee over Klein flesje wijn

Heb je een vraag over Klein flesje wijn? Laat deze dan hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!