kortingscodes Lil.nl

Lil.nl
kortingscodes voor november

Over Lil.nl

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

Deze zeer uitgebreide woonwinkel is zeker jouw bezoekje waard. Je vind hier veel leuke accessoires op het gebied van wonen. Op de overzichtelijke homepage kan je gemakkelijk een selectie maken in de producten waarnaar jij op zoek bent. Ben je op zoek naar nieuwe meubels of een spannend boek? Je vindt het hier allemaal.

Lil.nl onderscheid zich door een geweldige service te bieden. Wanneer je een bestelling plaatst voor 22:30 uur heb je jouw pakket de volgende dag al in huis. Op de sale pagina vind je super leuke artikelen tegen zeer scherpe prijzen, echt de moeite waard dus!

In het voordeeloverzicht op deze pagina vind je de meest actuele acties, aanbiedingen en Lil.nl kortingscodes. Deze kortingscodes kunnen jouw veel euro's aan besparing opleveren. Wij raden jou daarom aan om deze pagina goed in de gaten te houden voor al het voordeel.


Hier vind je alle kortingscodes en acties van Lil.nl. We hebben het internet grondig onderzocht om zo de nieuwste en beste kortingen voor je te plaatsen. In november zijn er veel kortingscodes die te gebruiken zijn bij diverse online winkels. Dus voordat je bij Lil.nl iets wil bestellen, check eerst op Kortingscodes.com of er nog een actie te vinden is! Als er even geen kortingscodes beschikbaar zijn voor Lil.nl, proberen we alsnog een overzicht te geven van lopende acties.
Lees meer over Lil.nl
 • Helaas, we hebben voor de maand november nog geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes Lil.nl

 • Verlopen: LiL.nl kortingscode voor €10,- korting | Kortingscode: nieuwjaar
  verlopen op 31 januari 2018
 • Verlopen: 10% korting op het gehele assortiment! | Kortingscode: buitenleven
  verlopen op 30 april 2016
 • Verlopen: 10% korting op alle lampen! | Kortingscode: nieuwelamp
  verlopen op 14 januari 2016
 • Verlopen: 7,5% korting op Zuiver Ridge Rib stoelen! | Kortingscode: ridgeribactie
  verlopen op 31 december 2015
 • Verlopen: 10% extra korting bij Lil.nl! | Kortingscode: kerst
  verlopen op 26 december 2015
Toon meer kortingscodes

Praat mee over Lil.nl

Heb je een vraag over Lil.nl? Laat deze dan hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!