kortingscodes McGregor

Over McGregor

McGregor staat bekend als een kwalitatief goed kledingmerk, naast verschillende winkels versprijd over Nederland heeft McGregor ook een webshop. In de McGregor E-store vind je de nieuwste collectie van het seizoen. Deze kleding kan worden gedragen op zowel een feestje als op kantoor. Met de kortingscodes en vouchers bespaar je op je online aankopen. Er zijn niet altijd codes beschikbaar die een kortingspercentage vertegenwoordigen. Zo nu en dan zijn er vouchers voor bijvoorbeeld een gratis Luxe Reiskoffer of paraplu.

Kortingscodes.com is elke dag druk bezig om de meest leuke kortingen en actie voor jou op een rijtje te zetten. Houd daarom deze pagina goed in de gaten om daarvan te profiteren.


Hier vind je alle kortingscodes en acties van McGregor. We hebben het internet grondig onderzocht om zo de nieuwste en beste kortingen voor je te plaatsen. In mei zijn er veel kortingscodes die te gebruiken zijn bij diverse online winkels. Dus voordat je bij McGregor iets wil bestellen, check eerst op Kortingscodes.com of er nog een actie te vinden is! Als er even geen kortingscodes beschikbaar zijn voor McGregor, proberen we alsnog een overzicht te geven van lopende acties.
Lees meer over McGregor
  • Helaas, we hebben voor de maand mei nog geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes McGregor

  • Verlopen: 30% korting op dameskleding!
    verlopen op 30 juni 2015
  • Verlopen: 30% korting op herenkleding!
    verlopen op 30 juni 2015
  • Verlopen: 30% korting op stoere kinderkleding!
    verlopen op 30 juni 2015
Toon meer kortingscodes

Praat mee over McGregor

Heb je een vraag over McGregor? Laat deze dan hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!