kortingscodes Paris2day

Paris2day
kortingscodes voor juli

Over Paris2day

Pas in 2008 gestart en nu al een succesvol bedrijf met inmiddels 13 vestigingen in noord Nederland. Gezien deze groei moet er wel iets bijzonders zijn aan de winkelketen. Paris2day wordt gekenmerkt door modieuze kleding, die voldoet aan de laatste trends, voor een schappelijke prijs. Volgens Pieter Dijkstra, de eigenaar van Paris2day kan 'Elke dame er mooi uitzien zolang ze maar de juiste kleding draagt'. Dit doet Paris2day door de laatste trends rechtstreeks vanuit Parijs naar Nederland te brengen. De trends van de wereldberoemde merken worden vertaald naar alledaagse kleding met een betaalbaar karakter. De collectie is geschikt voor alle vrouwen die van mode houden, ongeacht leeftijd en maat.

Wij houden de laatste acties en eventuele kortingscodes voor je in de gaten. Indien er iets nieuws wordt aangeboden op dit gebied vindt je het natuurlijk hier.


Hier vind je alle kortingscodes en acties van Paris2day. We hebben het internet grondig onderzocht om zo de nieuwste en beste kortingen voor je te plaatsen. In juli zijn er veel kortingscodes die te gebruiken zijn bij diverse online winkels. Dus voordat je bij Paris2day iets wil bestellen, check eerst op Kortingscodes.com of er nog een actie te vinden is! Als er even geen kortingscodes beschikbaar zijn voor Paris2day, proberen we alsnog een overzicht te geven van lopende acties.
Lees meer over Paris2day
  • Helaas, we hebben voor de maand juli nog geen kortingscodes gevonden.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Verlopen kortingscodes Paris2day

  • Verlopen: 50% korting op echt alles bij Paris2day.nl!
    verlopen op 15 juni 2015
Toon meer kortingscodes

Praat mee over Paris2day

Heb je een vraag over Paris2day? Laat deze dan hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!