kortingscodes Qurrent

Over Qurrent

Qurrent is een vrij nieuwe energieleverancier en een relatief kleine organisatie. Qurrent is sinds 2006 actief en is samengevoegd in 2011 met WE Generate. De missie van Qurrent is om ervoor te zorgen dat de klant zo weinig mogelijk gebruikt. Een van deze dingen waar Qurrent zich voor inzet is het zelf opwekken van energie. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan zonnepanelen. Het voordeel van deze energieleverancier is dat de klant kan rekenen op bijzonder lage kosten voor de energie. Qurrent verkoopt zijn product tegen inkoop prijs en verdiende enkel aan het vastrecht. Een van de voordelen van Qurrent is dat zij veel bezig zijn met innovatie en hebben daarom de Qbox ontwikkeld die samen met je gebruik ook het rendement van je eigen energie voorzieningen toont. Wanneer je verder opzoek bent dan enkel een leverancier dan kun je ook bij ze terecht voor de aan schaf en installatie van Zonnepanelen, Woning isolatie, ECO-producten, zonneboilers en nog vele andere besparende oplossingen.

Korting bij Qurrent.

Wij houden voor jou alle kortingen in de gaten. Qurrent komt geregeld met hele leuke en interessante aanbiedingen voor klanten die wij voor jou verzamelen. Wilt u op de hoogte blijven van de acties? Schrijf je dan nu in bij onze nieuwsbrief! Wat voor kortingen kun je verwachten? Hierbij kun je denken aan €200 korting op je eerste afrekening of een leuke welkomstkorting!


Hier vind je alle kortingscodes en acties van Qurrent. We hebben het internet grondig onderzocht om zo de nieuwste en beste kortingen voor je te plaatsen. In november zijn er veel kortingscodes die te gebruiken zijn bij diverse online winkels. Dus voordat je bij Qurrent iets wil bestellen, check eerst op Kortingscodes.com of er nog een actie te vinden is! Als er even geen kortingscodes beschikbaar zijn voor Qurrent, proberen we alsnog een overzicht te geven van lopende acties.
Lees meer over Qurrent
  • Helaas, we hebben voor de maand november nog geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes Qurrent

  • Verlopen: €150,- korting bij Qurrent
    verlopen op 31 juli 2018
  • Verlopen: Groene energie voor iedereen! Vandaag met €55 welkomstkorting.
    verlopen op 31 december 2015
Toon meer kortingscodes

Praat mee over Qurrent

Heb je een vraag over Qurrent? Laat deze dan hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!