kortingscodes Sigarettenmakenshop

Over Sigarettenmakenshop

De rokers onder ons zullen allemaal erkennen dat roken vandaag de dag een dure aangelegenheid is. Een pakje normale sigaretten in de meeste gevallen meer dan € 6,-. Er is echter een goedkopere optie! Dit houdt in dat jij je eigen sigaretten gaat maken. Door middel van lege filterhulzen en losse tabak containers kun je binnen een mum van tijd uw eigen klare sigaretten maken. De webshop biedt alle benodigdheden om hiermee te starten. De bestelling wordt voor € 5,95 thuisbezorgd zodat jij niet meer de deur uit hoeft voor je rookwaar. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.


Ben je van plan binnenkort iets te gaan bestellen uit deze webshop? Dan raden wij aan deze pagina nauwlettend in de gaten te houden! We plaatsen hier namelijk alle kortingen en aanbiedingen zodra deze actief zijn!
Hier vind je alle kortingscodes en acties van Sigarettenmakenshop. We hebben het internet grondig onderzocht om zo de nieuwste en beste kortingen voor je te plaatsen. In september zijn er veel kortingscodes die te gebruiken zijn bij diverse online winkels. Dus voordat je bij Sigarettenmakenshop iets wil bestellen, check eerst op Kortingscodes.com of er nog een actie te vinden is! Als er even geen kortingscodes beschikbaar zijn voor Sigarettenmakenshop, proberen we alsnog een overzicht te geven van lopende acties.
Lees meer over Sigarettenmakenshop
  • Helaas, we hebben voor de maand september nog geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes Sigarettenmakenshop

  • Verlopen: € 5,- korting bij besteding van € 40,- | Kortingscode: sigarettenmakenshop5euro
    verlopen op 1 mei 2015
Toon meer kortingscodes

Praat mee over Sigarettenmakenshop

Heb je een vraag over Sigarettenmakenshop? Laat deze dan hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!