kortingscodes ViaBuy

ViaBuy
kortingscodes voor oktober

Over ViaBuy

Online shoppers opgelet! Stel je eens voor je hebt iets leuks gezien op een buitenlandse webshop en je wilt afrekenen. Op dit moment kom je erachter dat je alleen kunt betalen met een creditcard. Balen. Een creditcard kan in sommige gevallen financiële gevolgen hebben. Niet met de debetcard van ViaBuy, ook wel een prepaid creditcard. Het gebruik van deze kaart heeft alleen maar pluspunten. Enkele voordelen van de ViaBuy kaart zijn:

 • Géén maandelijkse kosten.
 • Gepersonaliseerde kaart met je eigen naam.
 • Eenvoudig je buitenlandse bestellingen betalen.
 • Geen kredietwaardigheidscontrole
 • Te gebruiken bij meer dan 32 miljoen MasterCard locaties.


Kortom, het is een en al voordeel. Het enige wat je hoeft te doen is er een bedrag op storten van minimaal €89,70 binnen 14 dagen naar acceptatie van jouw kaart. Ben je benieuwd welke voordelen deze kaart nog meer met zich meebrengt? Klik dan snel op de link in het voordeel overzicht en vraag de kaart aan!


Hier vind je alle kortingscodes en acties van ViaBuy. We hebben het internet grondig onderzocht om zo de nieuwste en beste kortingen voor je te plaatsen. In oktober zijn er veel kortingscodes die te gebruiken zijn bij diverse online winkels. Dus voordat je bij ViaBuy iets wil bestellen, check eerst op Kortingscodes.com of er nog een actie te vinden is! Als er even geen kortingscodes beschikbaar zijn voor ViaBuy, proberen we alsnog een overzicht te geven van lopende acties.
Lees meer over ViaBuy
 • !?actieaanbieding

  Prepaid Creditcard?

  Met deze prepaid creditcard zit je niet vast aan maandelijkse of jaarlijkse kosten, geen kredietwaardigheidscontrole ect. Bekijk snel of deze kaart ook voor jouw bestemd is!

Verlopen kortingscodes ViaBuy

 • Verlopen: Nu de eerste 3 jaar zonder jaarlijkse kosten!
  verlopen op 8 juli 2016
Toon meer kortingscodes

Praat mee over ViaBuy

Heb je een vraag over ViaBuy? Laat deze dan hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!