Exclusieve kortingscodes van
Wehkamp voor jou!

Sinds 2013 heeft Wehkamp de samenwerking met kortingssites gestopt. Maar dat geldt niet voor ons. Want wij hebben voor jou een exclusieve deal gesloten met Wehkamp!

Meld je op deze pagina aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de beste deals, aanbiedingen en acties!

  • Helaas, we hebben voor de maand augustus nog geen kortingscodes gevonden.

Kortingscodes.com en Wehkamp.nl

Er zijn verschillende kortingen die je kan verwachten van Wehkamp. Zo zijn er de Wannahave Days een aantal dagen per jaar krijg je veel korting op de nieuwste fashion, gadgets, living en meer. Ook zijn er acties zoals; krijgen nieuwe klanten een korting van €7.50, is er gemiddeld gezien een korting van 30% op luiers van Pampers en heeft Wehkamp elke dag een dagdeal waarbij er op een artikel uit het elektronica assortiment 50% korting gegeven wordt. Bovendien Wehkamp de dienst om een balansrekening te openen, hiermee is het mogelijk om gespreid te betalen en gebruik te maken van exclusieve aanbiedingen.

Al jaren het goedkoopste uit

Sinds 2013 is Wehkamp gestopt met het samenwerken met kortingscodes websites. Wij hebben echter een exclusieve samenwerking met Wehkamp en zullen jou daarom continu op de hoogte houden van de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief van Wehkamp en je ontvangt de nieuwste acties, aanbiedingen en Wehkamp kortingscodes in jouw mailbox.

Exclusief samenwerkingscontract

Wehkamp is één van de grootste online warenhuizen van dit moment. Het assortiment bestaat uit meer dan 180.000 artikelen bestaande uit mode, wonen en slapen, tuin en klussen, huishouden, elektronica, speelgoed en games, mooi en gezond en sport en vrije tijd. Wehkamp heeft circa 128 miljoen bezoekers per jaar en verzend 7 miljoen pakketjes per jaar.

Je kunt daarom wel spreken over een top specialist op het gebied van online shoppen. Het verzenden gaat razendsnel, voor 23.00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Het retourneren van producten is eenvoudig en bovendien ook gratis. Er geldt een bedenktijd van veertien dagen. Controleer altijd wel zelf de voorwaarden die gelden voor een specifieke kortingsactie.